Wie ben ik?

Ik zal mezelf voorstellen. Ik ben Danielle Schuurman, 38 jaar en de oprichtster van deze webshop. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in de mens en met name wat zich in het hoofd van mensen afspeelt. Ik ben vanaf 2007 werkzaam in de psychiatrie en kom daar dagelijks in aanraking met mensen die problemen hebben om deel te nemen aan de maatschappij. Ik heb altijd geprobeerd andere mensen te steunen in deze ingewikkelde maatschappij en heb hierbij altijd als uitgangspunt de kwaliteit van leven genomen. Ieder mens is anders en ik zie het altijd als een uitdaging om echt aan te sluiten bij de ander en zijn behoeftes.

Ik ben gestart met deze webshop om meer mensen te bereiken en voor meer mensen iets te kunnen betekenen. Voor mij is het een uitdaging om mensen om een andere manier te ondersteunen dan ik tot nu toe heb gedaan. Ik wil graag aansluiten bij jullie behoeftes en om dit goed te kunnen doen heb ik jullie nodig voor feedback, waar ik absoluut voor open sta. Klanttevredenheid staat bij mij op nummer 1, dus schroom niet en stuur een berichtje als je tips, opmerkingen of vragen hebt.

 

 

De webshop

Onze maatschappij gaat tegenwoordig verschrikkelijk snel. De werkdruk is bijna overal hoog, buiten het werk moeten we ook nog van alles en door social media kunnen we het gevoel krijgen dat we 24 uur per dag “aan” moeten staan. Er is nauwelijks tijd om rustmomenten te creëren voor jezelfterwijl deze voor een mens zo broodnodig zijn. Hoe kunnen we toch deze rust vinden?

Deze vraag houdt mij al lange tijd bezig. Voor mijzelf heb ik deze rustmomenten gevonden in me bezig houden met spiritualiteit. Dit wordt soms als iets zweverigs gezien, maar dat hoeft het naar mijn mening niet te zijn. Een lekkere geur in huis of mooie klanken van bijvoorbeeld een klankschaal hebben effect op ieder mens. Daar is niets zweverigs aan. Het gaat erom dat het iets toevoegt aan de kwaliteit van je leven.

Binnen deze webshop wil ik producten aanbieden waarmee mensen wat meer rustmomenten in hun leven kunnen inbouwen. Momentjes die echt kwaliteit toevoegen aan het leven. Natuurlijk is een rustmoment voor iedereen anders, daarom probeer ik ook een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht je dus producten missen, of ben je naar iets op zoek, specifiek of weet je het nog niet precies, laat het mij dan vooral weten, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

Zorg goed voor jezelf en gun jezelf een ZenMood.

De waardering van zenmood.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.